Spray tan

Spay tan is direct een lekker kleurtje zonder schadelijke UV straling. Geen schade aan de huid maar alleen pure verzorging met de beste ingrediënten. Spray tan is 100% natuurlijk en geeft direct een mooi goudbruin resultaat. Het resultaat blijft 7 tot 10 dagen zichtbaar. Vaak is de kleur op de 2e of 3e dag het mooist.

Ideaal als je een bruiloft, feestje, fotoshoot of ander bijzondere gelegenheid hebt. Ook zeer geschikt voor mensen die niet goed tegen de zon kunnen of lekker bruin aan hun vakantie willen beginnen!

Probeer het eerst een keer uit voor je een spray tan neemt voor een belangrijke gelegenheid. Je kan dan zelf kijken hoe het er uit ziet, of je tevreden bent met de kleur en welke dag je tan het mooist is. Zo weet je zeker dat je er op jou belangrijke dag stralend uit ziet!

Je kan bij mij op locatie in Groningen terecht voor een spray tan. Ook doe ik spray tan bij je thuis of op een gewenste locatie in en rond Groningen.
Voor je afspraak stuur ik je een lijst met do’s en dont’s voor het sprayen en met tips en tricks voor het mooiste resultaat.

Leuk voor vrijgezellenfeestjes of gewoon een leuke vrouwen avond: Spray Tan Party!
Organiseer iets origineels en verras iedereen met een lekker kleurtje. Ik organiseer spray tan party’s in het noorden van het land. Ik kom bij je thuis om er een leuke avond van te maken. Organiseer een party en krijg je eigen spray tan gratis!

Voor meer informatie over spray tan en spray tan party’s kunt u een berichtje sturen naar info@lekkerkleurtje.nl