Spraytan

Spay tan is direct een lekker kleurtje zonder schadelijke UV straling. Spray tan is 100% natuurlijk en geeft direct een mooi goudbruin resultaat. Het resultaat blijft 7 tot 10 dagen zichtbaar. Vaak is de kleur op de 2e of 3e dag het mooist.
Ideaal als je een bruiloft, feestje, fotoshoot of ander bijzondere gelegenheid hebt. Ook zeer geschikt voor mensen die niet goed tegen de zon kunnen of lekker bruin aan hun vakantie willen beginnen!
Probeer het eerst een keer uit voor je een spray tan neemt voor een belangrijke gelegenheid. Je kan dan zelf kijken hoe het er uit ziet, of je tevreden bent met de kleur en welke dag je tan het mooist is. Zo weet je zeker dat je er op jou belangrijke dag stralend uit ziet!

Je kan bij mij op locatie in Groningen terecht voor een spray tan. Ook doe ik spray tan bij je thuis of op een gewenste locatie in en rond Groningen.
Voor je afspraak stuur ik je een lijst met do’s en dont’s voor het sprayen en met tips en tricks voor het mooiste resultaat.

Leuk voor vrijgezellenfeestjes of gewoon een leuke vrouwen avond: Spray Tan Party!
Organiseer iets origineels en verras iedereen met een lekker kleurtje. Ik organiseer spray tan party’s in het noorden van het land. Ik kom bij je thuis om er een leuke avond van te maken. Organiseer een party en krijg je eigen spray tan gratis!

Ik werk met de producten van Fresh Indulgence, de spray tanning vloeistoffen zijn ‘eco-friendly’, organisch and 100% vrij van parabenen, en gemaakt met uitsluitend eco-cert gecertificeerde DHA.
Fresh Indulgence is eerlijk. Het voegt géén chemicalien toe aan haar producten die mogelijk schadelijk zijn voor je.
Daarnaast is Fresh Indulgence milieubewust: er wordt alleen gerecycled materiaal gebruikt voor de verpakkingen. Ze zorgen ervoor dat alle verzendingen CO2 neutraal zijn en de kantoren worden van stroom voorzien door middel van zonne-energie.

Ook biedt Fresh Indulgence als enig spray tanning merk tanning vloeistoffen voor klanten met (noten)allergieën en/of een gevoelige huid.

Voor meer informatie over spray tan en spray tan party’s kunt u een berichtje sturen naar info@lekkerkleurtje.nl